Zajednici zajedno

Kako bi odgovorila na potrebe zajednice čiji je deo, kompanija NIS je u 2021. godini, u okviru konkursa „Zajednici zajedno“ podržala 29 projekata u oblasti ekologije i zaštite životne sredine u ukupnoj vrednosti od 107,5 miliona dinara. Projekti će biti realizovani u 12 gradova i opština – Beogradu, Novom Sadu, Požarevcu, Nišu, Čačku, Zrenjaninu, Pančevu, Kikindi, Kanjiži, Novom Bečeju, Srbobranu i Žitištu, a usmereni su na zamenu kotlova, smanjenje zagađenja, unapređenje energetske efikasnosti, solarnu energiju i uređenje javnih parkovskih površina.

Rezultati konkursa Zajednici zajedno 2021

Pogledajte projekte čijom realizacijom ćemo unaprediti zaštitu životne sredine, omogućiti smanjenje zagađenja i povećanje energetske efikasnosti

SAZNAJ VIŠE

Vodeći se nacionalnim prioritetima u domenu smanjenja zagađenja vazduha i uređenja javnih parkovskih površina na inovativan ekološki način, fokus ulaganja kompanije NIS ove godine je na unapređenju energetske i ekološke infrastrukture ustanova obrazovanja, zdravlja, kulture, sporta koje su od značaja za sve građane lokalnih zajednica obuhvaćenih Programom. Kako je i javni interes za očuvanje životne sredine na visokom nivou, podrška ovoj temi u domenu društvene odgovornosti kompanije NIS je od izuzetnog značaja.

O programu

Saznajte više o programu Zajednici Zajedno

Program „Zajednici zajedno“ kompanije NIS pokrenut je 2009. godine u duhu korporativne društvene odgovornosti.

SAZNAJ VIŠE
ODRŽIVI RAZVOJ

Filantropija i volonterizam

Filantropske i volonterske aktivnosti koje realizujemo, čine značajan segment društveno odgovornog delovanja kompanije

SAZNAJ VIŠE
This site is registered on wpml.org as a development site.