Trening i razvoj

Da bismo unapređivali poslovanje, presudno je kontinuirano usavršavanje naših ljudi.

Naš cilj je da uvek imamo spremne, motivisane i obučene zaposlene.

Kroz NIS Korporativni Univerzitet, profesionalni trening, kao i strukturirani pristup u razvoju talenata, nastojimo da svaki zaposleni dobije priliku da aktivno radi na svom ličnom razvoju i raste zajedno sa nama.

Nudimo razvijen sistem obuka za sve nivoe zaposlenih (od početnih pozicija, specijalista, eksperata do menadžera svih nivoa). Pored profesionalno-tehničkih, zakonom obaveznih obuka, zaposleni se upućuju na treninge sa ciljem unapređenja menadžerskih i liderskih veština, kao i na konferencije, seminare čije su teme važne za poslovanje Kompanije.

NIS Korporativni Univerzitet

Naš univerzitet podstiče kontinuirano učenje, unapređenje poslovnih, menadžerskih i liderskih veština i razvoja karijere svih zaposlenih u skladu sa svetskim standardima.

Sadržaj svakog programa našeg univerziteta je rezultat saradnje sa renomiranim poslovnim školama iz zemlje i regiona, partnerima za trening i razvoj i definisanim vodećim predavačima iz različitih delova sveta.

Profesionalni trening

Razvoj profesionalnih znanja i veština realizuje se kroz:

  • Tehnički trening iz specifičnih oblasti poslovanja
  • Zakonom obavezne obuke i licence
  • Programe učenja stranih jezika

Zaposlenima se pruža prilika za učestvovanje u internacionalnim projektima, seminarima i konferencijama čije su teme bitne za poslovanje kompanije. U cilju prenošenja najbolje svetske prakse i sticanja međunarodnih licenci za rad, sarađujemo sa predavačima i organizacijama, ekspertima u svojim oblastima.

Razvoj zaposlenih

NIS je 2015. nagrađen za najkompleksniji pristup u razvoju talenata, a 2016. Kompanija je osvojila prvu nagradu za Talent menadžment u Srbiji od strane „Stanton Chase-a“ u trci sa priznatim internacionalnim kompanijama koje posluju u Srbiji.

Nagrada je kruna NIS-ovim dobrim praksama u upravljanju talentima, kao što su: ocenjivanje gotovo 8.000 zaposlenih po korporativnim kompetencijama koje je osnova procene potencijala i daljih razvojnih planova zaposlenog, interni centri procene i razvoja (AC/DC) koji omogućavaju objektivnije donošenje odluka u vezi sa razvojnim potrebama i promocijom zaposlenih, succession planning
proces i individualni pristup razvoju ključnih zaposlenih kroz individualne planove razvoja, modeli karijernog puta specifični za svaki biznis Blok kojima se transparentno prikazuju koraci i preduslovi za karijerno napredovanje i renomirani programi Korporativnog univerziteta koji pripremaju zaposlene za svaki sledeći nivo u Kompaniji.

This site is registered on wpml.org as a development site.