Pogodnosti za članove našeg tima

Članovima našeg tima omogućavamo brojne pogodnosti

Među benefitima su kolektivno osiguranje, dobrovoljno penziono osiguranje, besplatne sportske aktivnosti i rekreacije, treninzi i obuke, popusti za kupovinu, organizujemo događaje za zaposlene i dosledno primenjujemo savremene sisteme nagrađivanja zaposlenih baziranih na individualnom doprinosu.

Pored toga, brinemo o zdravlju zaposlenih i njihovih porodica kroz omogućavanje redovnih lekarskih pregleda, i druge pogodnosti i popuste.

Ja imam ideju

Kako bi poslovanje kompanije bilo još efikasnije, u NIS-u je pokrenut program motivacije „Ja imam ideju“, koji omogućava zaposlenima da predlože ideje koje mogu da poboljšaju poslovanje kompanije.

U okviru ovog programa zaposleni daju svoj doprinos poslovanju tako što predlažu ideje koje bi mogle uticati na povećanje kompanijske efikasnosti. Svojim učešćem oni mogu da ostvare i lične benefite, suština ovog poziva zaposlenima je u inovativnosti pri pronalaženju načina za unapređenje poslovnih procesa. Program podrazumeva novčane i vredne materijalne nagrade za implementaciju izvodljivih ideja, aktivno uključivanje rukovodstva i brz proces pri njihovoj evaluaciji i razvoju, što je i najvažnija karika u njegovoj primeni.

Od početka programa predloženo je više od 1200 ideja sa ciljem da Kompanija bude još efikasnija.

Miloš Aleksić, Vodeći inženjer za tehnologiju proizvodnje nafte i gasa

– Zaposlen sam u Tehnološkoj službi za analizu rada bušotina. Drugim rečima, radim u samom srcu naftne industrije. U okviru programa „Ja imam ideju“ predložio sam projekat koji je primenjen na našim bušotinama i drago mi je što sam na taj način doprineo većoj efikasnosti i uštedi u radu, pa samim tim i unapređenju poslovanja Kompanije, što je i cilj ove akcije.

This site is registered on wpml.org as a development site.