Održivi gradovi i zajednice

NIS ilustracija

Autor ilustracije:

NIS
Nikola Korać

Razvoj zajednice u temelju je svih naših društveno odgovornih programa. Gradeći „Budućnost na delu“ u dogovoru sa prijateljima i partnerima širom Srbije, naš prioritet su ulaganja u mlade i napori da oni svoje pune potencijale ostvare u svojoj zemlji. Zato predano radimo na izgradnji dečjih parkova, rekonstrukciji vrtića i škola, opremanju porodilišta i bolnica, unapređenju uslova za obrazovanje, razvoju kulture, umetnosti i sporta.

Samo kroz program „Zajednici zajedno“ od 2009. godine uložili smo više od 10 miliona evra i realizovali preko 950 projekata u 12 partnerskih opština i gradova u Srbiji. Ponosni smo na činjenicu da smo podržali izgradnju, obnovu i opremanje 37 dečijih bolnica i domova zdravlja, 77 igrališta i parkova, 12 laboratorija, 4 muzeja, 4 pozorišta i 14 porodilišta.

Zbog toga za nas „Zajednici zajedno“ nije samo korporativni program – za nas je to mogućnost da suštinski doprinesemo boljem životu naših sugrađana i izađemo u susret rastućim potrebama zajednice. Dečji osmesi koji nas dočekuju širom Srbije najveća su nagrada za nas, ali i motiv da nastavimo putem kojim smo krenuli pre 12 godina.

Ciljevi održivog razvoja

Ilustracijama mladih umetnika predstavljeno je 12 odabranih ciljeva propisanih od strane UN-a, za čiju se realizaciju zalažemo.

SAZNAJ VIŠE