Benzinske stanice

NIS nastavio razvoj maloprodajne mreže u regionu

11.12.2020

Kompanija NIS nastavila je u 2020. godini intenzivan razvoj maloprodajne mreže u zemljama regiona i pustila u rad 6 novih objekata u Bosni i Hercegovini i Rumuniji.

Uprkos izazovnim okolnostima na tržištu, nastalim usled pandemije COVID-19, u Bosni i Hercegovini je u trećem kvartalu pušteno u rad pet benzinskih stanica: Prnjavor, Grude, Veljaci, Gabela, Doljani. Nakon početka rada ovih stanica za snabdevanje gorivom, NIS u BiH rukovodi mrežom od ukupno 42 maloprodajna objekta. Pored toga, u Zenici je otvoreno novo skladište dizela zapremine od 3 miliona litara. Terminal u Zenici kompaniji omogućava odlaganje dodatnih količina dizela koje se dopremaju iz Rafinerije nafte u Pančevu.

U Rumuniji je početkom godine otvorena stanica za snabdevanje gorivom „Otopeni“, 19. po redu maloprodajni objekat kompanije u toj državi.

Poslovanje u oblasti maloprodaje, kada je reč o regionu, NIS razvija i u Bugarskoj gde poseduje ukupno 34 stanice za snabdevanje gorivom.
NIS je, takođe, vodeća maloprodajna mreža u Srbiji gde poseduje više od 300 stanica za snabdevanje gorivom. Kompanija na tržištu nastupa sa dva brenda – NIS Petrol i GAZPROM, premijum brendom u ovom segmentu. Stanice za snabdevanje gorivom NIS-a potrošačima u Srbiji i regionu nude vrhunsko gorivo i usluge, a kompanija neprestano radi na unapređenju potrošačkog iskustva i uvođenju inovativnih servisa.

Press Služba

Milentija Popovića 1
11070 Beograd

Prijavite se za naš newsletter

    This site is registered on wpml.org as a development site.