Industrija, inovacije i infrastruktura

NIS Bratislav Milenković ilustracija

Autor ilustracije:

NIS
Bratislav Milenković

Moderna infrastruktura, napredna tehnologija i inovacije u svim segmentima poslovanja temelj su našeg daljeg razvoja u vremenu Četvrte industrijske revolucije. Prateći savremene trendove, pokrenuli smo proces digitalne transformacije koji uključuje i projekte bazirane na upotrebi veštačke inteligencije, mašinskog učenja, obrade velikog broja podataka.

Istovremeno, želimo da unapredimo komunikaciju sa našim potrošačima i omogućimo im jedinstveno korisničko iskustvo. U fazi implementacije je 19 različitih projekata u svim biznis oblastima. Njihovom realizacijom naši operateri u Rafineriji imaju mogućnost da se obučavaju u realnim uslovima na postrojenjima koja su tek u izgradnji, zaposleni na naftnim poljima da dođu do novih rezervi nafte i gasa, dok potrošačima nastojimo da obezbedimo da lakše i brže plaćaju usluge.

Čvrsto verujemo da je čovek u središtu svakog procesa i da digitalizacija nije nikakav izuzetak. Zato nastojimo da našim zaposlenima pružimo šansu da rade na savremenoj opremi i razvoju novih tehnologija. Digitalizaciju vidimo i kao priliku da sa tržišta rada privučemo mlade koji su spremni da ove izazove pretvore u naše nove poslovne uspehe.

Inovacije

Drive.Go

Mobilna aplikacija koja pruža mogućnost plaćanja goriva na točionom mestu, bez ulaska u prodajni objekat

SAZNAJ VIŠE

Digitalizacija

Ciljevi održivog razvoja

Ilustracijama mladih umetnika predstavljeno je 12 odabranih ciljeva propisanih od strane UN-a, za čiju se realizaciju zalažemo.

SAZNAJ VIŠE