Dobro zdravlje

NIS kalendar

Autor ilustracije:

NIS
Željko Lončar

Zdravlje je prioritet svake porodice. Tako su bezbednost i zdravlje zaposlenih od izuzetne važnosti za veliku NIS-ovu porodicu koja broji više od 11.000 članova. Naša briga ogleda se u neprestanom razvoju korporativnog sporta, promociji zdravog načina života, organizaciji preventivnih pregleda za naše zaposlene.

Pored toga, organizujemo edukativne kampanje o zdravoj ishrani, štetnosti pušenja, predavanja o održavanju zdravlja u različitim životnim dobima. Rekreativne sportske aktivnosti za naše zaposlene organizujemo u 14 gradova širom Srbije, a na ovaj način fizičku formu održava svaki treći zaposleni NIS-a. Pored toga, naši takmičari učestvovali su u 2019. godini na 35 sportsko-poslovnih takmičarskih događaja u Srbiji i Rusiji i osvojili više od 20 trofeja, potvrđujući time i visok nivo timskog rada.

Istovremeno, želimo da svojim primerom i podrškom doprinesemo razvoju profesionalnog i dečjeg sporta u našoj zemlji. Već godinama ponosno stojimo uz najuspešnije domaće sportske kolektive i organizacije među kojima su Fudbalski klub „Crvena zvezda“, Košarkaški klub „Partizan“, Teniski i Košarkaški savez Srbije.

Sa velikim zadovoljstvom stojimo i uz prve korake budućih sportista. Zbog toga ulažemo u razvoj dečjeg sporta nastojeći da mladim takmičarima ukažemo na to da su postignuti rezultati vredni jedino ukoliko su ostvareni u fer nadmetanju i uz poštovanje rivala. Na taj način dajemo svoj doprinos stasavanju budućih šampiona koji će na najbolji način promovisati Srbiju širom sveta.

HEALTH

Zdravstvena zaštita zaposlenih

U oblasti bezbednosti i zaštite zdravlja na radu, naša Kompanija postavlja najambiciozniji cilj – nula povreda na radu i nula profesionalnih oboljenja

SAZNAJ VIŠE

Ciljevi održivog razvoja

Ilustracijama mladih umetnika predstavljeno je 12 odabranih ciljeva propisanih od strane UN-a, za čiju se realizaciju zalažemo.

SAZNAJ VIŠE