#NIStesami

Vedrim duhom u borbu sa virusom

Autor: tim NIS-a 18.04.2020 • 3 min read

Vanredno stanje dovelo je do velikih promena koje utiču na sve, ali iz dana u dan naša kompanija uspeva da odoli izazovima zahvaljujući predanom radu svih zaposlenih. Veliki broj kolega je i dalje na radnim mestima, gde uz maksimalne mere zaštite obezbeđuju gorivo svima kojima je potrebno.

Da je u teškim trenucima posebno važno ostati vedrog duha, potvrđuje naša koleginica Dragana, kasir na benzinskoj stanici „Prokuplje“. Dragana je došla na ideju da svoj hobi, pravljenje medenjaka, pred Vaskrs upotrebi da obraduje kolege i potrošače.

Posebnu vrednost dodaje i to što su joj u pravljenju pomogla deca, pa su se tako i porodično zabavili.

-Srećna sam što je moja ideja da malim uskršnjim znakom pažnje iznenadimo klijente naišla na pozitivne reakcije jer je važno da se ljudi razvedre i da znaju da smo uvek tu za njih. Posebno mi je bilo drago kada sam videla da još neke kolege pored posla uživaju u kuvanju i spremanju poslastica, kao na primer kolega Ivan čiju sam priču skoro pročitala i odmah se pronašla – kaže Dragana i dodaje da je timski rad sada važniji nego ikad, a da sve kolege jedni drugima pružaju veliku podršku.

#NIStesami

This site is registered on wpml.org as a development site.